Issue

High ping/latency on guest

posted in Hypervisor
Thursday, December 26 2013, 02:17 PM
apit
apit
Offline
0
I am running Xen 4.1.5 on Linux Ubuntu 12.04 LTS and ping on guest sometimes is extremely high (see in attachment).
When I was using Xen 4.1.2 ping was high on both - host and guest.


xm info
host                   : server
release                : 3.5.0-44-generic
version                : #67~precise1-Ubuntu SMP Wed Nov 13 16:16:57 UTC 2013
machine                : x86_64
nr_cpus                : 8
nr_nodes               : 1
cores_per_socket       : 4
threads_per_core       : 1
cpu_mhz                : 2992
hw_caps                : bfebfbff:20100800:00000000:00000940:000ce3bd:00000000:00000001:00000000
virt_caps              :
total_memory           : 32761
free_memory            : 406
free_cpus              : 0
xen_major              : 4
xen_minor              : 1
xen_extra              : .5
xen_caps               : xen-3.0-x86_64 xen-3.0-x86_32p
xen_scheduler          : credit
xen_pagesize           : 4096
platform_params        : virt_start=0xffff800000000000
xen_changeset          : unavailable
xen_commandline        : placeholder dom0_mem=1024M
cc_compiler            : gcc version 4.6.3 (Ubuntu/Linaro 4.6.3-1ubuntu5)
cc_compile_by          : stefan.bader
cc_compile_domain      : canonical.com
cc_compile_date        : Tue Dec 17 16:35:34 UTC 2013
xend_config_format     : 4


What can be the problem? Ask if another information is needed.
Attachments:
Responses (1)
  • Accepted Answer

    Thursday, December 26 2013, 02:48 PM - #permalink
    0
    To get maximum exposure during the holiday season (where traffic is a bit thin), I will crosspost this into the xen-users mailing list. I will reproduce any responses here.

    Russ
    The reply is currently minimized Show
Your Reply