Xen Project Q&A Forum: First Line Help for Simple Questions

This is your chance to ask questions and provide answers about basic use of the Xen Project software. For debugging problems and for more complex issues, consider using the xen-users mailing list instead. You can find information about xen-users under "HELP | Mailing Lists" in the navigation bar above.

Issue

Cannot Start VM

posted in Hypervisor
Sunday, June 30 2013, 11:38 PM
kasind
kasind
Offline
0
helo
help for this issue

my xm list

Name ID Mem(MiB) VCPUs State Time(s)
Domain -0 0 512 4 r----- 33352.5
kaba 3 3000 4 -b---- 311.4

i user:
xm create /etc/xen/kaba

result:
Error: VM name 'kaba' already in use by domain 3

FYI ihave install the VM and what to reboot from the node

thanks
Responses (3)
  • Accepted Answer

    Monday, July 01 2013, 10:05 AM - #permalink
    0
    If you already have the VM running and want to reboot it:

    xm reboot kaba
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    kasind
    kasind
    Offline
    Monday, July 01 2013, 11:41 AM - #permalink
    0
    Not work still
    i cannot acces the domain kaba via ssh
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Wednesday, July 03 2013, 03:01 PM - #permalink
    0
    You should provide more information if you want to get this sorted out, like the log of the DomU, without this there's no way to tell what's going on. I recommend that you bring this question to the xen-users mailing list.
    The reply is currently minimized Show
Your Reply